نکات اساسی نگهداری پرینتر
پرینتر خود را در جای خشک و خنک و به دور از رطوبت نگهداری کنید.
پرینتر را در دمای اتاق نگه دارید.
دستگاه را در جاده های گرد و غبار قرار ندهید.
مطمئن شوید که چاپگر روشن است تا دوشاخه نباشد.
از کاغذ چاپی با کیفیت بالا استفاده کنید.
روش های تمیز کردن پرینترهای اداری
ابتدا برای خنک کردن چاپگر، آن را خاموش کرده و سیم برق را از آن جدا کنید. سپس قسمت های داخلی دستگاه مانند کابل، سیم و ... را با دقت تمیز کنید. به آرامی با پنبه الکلی پاک کنید. در نهایت قطعات را در جای خود قرار دهید و پس از روشن کردن چاپگر، تمیز بودن دستگاه را با برگه تست چک کنید.
افزایش طول عمر پرینترهای اداری
کاغذهای خود را در محیط خشک نگهداری کنید. در انتخاب کاغذ و سرویس دمیدن کاغذ بسیار دقت کنید.
جلوگیری از خرابی پرینترهای اداری
دستگاه خود را به طور متوسط هر ماه تمیز کنید و گرد و غبار را از قطعات داخلی پاک کنید زیرا گرد و غبار می تواند آسیب جدی به دستگاه وارد کند و قطعات مکانیکی را سخت تر کند و در نهایت باعث از کار افتادن دستگاه شود.
در صورت امکان، از کاغذ جدید برای کپی و چاپ استفاده کنید. زیرا زمانی که چاپگر کاغذهای تا شده را به داخل خود می کشد، احتمال گیرکردن کاغذ در چاپگر وجود دارد که باعث شکستگی دنده و قطعات مکانیکی داخل چاپگر می شود.
عیب یابی و تعمیر پرینتر اداری
برای عیب یابی چاپگر، باید بدانید که هر مشکل در کدام قسمت وجود دارد که شامل موارد زیر است:
چاپ نشدن چاپگر، کاهش کیفیت چاپ، کاهش سرعت چاپ، تجمع کاغذ در چاپگر و عیب یابی کارتریج چاپگر یکی از مهمترین مراحل در عیب یابی مشکلات کارتریج چاپگر است. اگر کارتریج به درستی کار نکند، تقریبا تمام قسمت های دستگاه آسیب می بیند. شناسایی نشدن کارتریج معمولاً زمانی اتفاق میافتد که کارتریج چاپگر بارگیری یا تعویض میشود. این فرآیند معمولاً به این دلیل رخ می دهد که کارتریج به درستی در چاپگر قرار نمی گیرد.
برای خرید انواع پرینتر و کارتریج آنها به سایت مهام پرینت مراجعه کنید.
- ۰۳/۱۰/۰۸